La Policia Local de Manresa va detenir tres menors com a presumptes autors de dos robatoris amb força. Els fets van tenir lloc la matinada del 13 de gener quan testimonis van alertar que un grup de cinc persones, que podrien ser menors, haurien forçat un establiment comercial al sector de plaça Catalunya. Els agents van inspeccionar l´establiment i van observar un forat pel qual es podia accedir a l´interior. En no poder localitzar el titular, els agents van tapar el forat amb materials per impedir-ne l'accés.

En un control posterior del lloc, els agents van observar que havien tornat a treure la protecció del forat i vigilant els voltants van veure quatre joves ,que en detectar la presència policial, van fugir corrents tot i que finalment van ser interceptats pels agents. Identificats i revisades les motxilles que portaven, la policia va trobar diversos objectes a l'interior: una jaqueta, dos ordinadors portàtils, complements dels ordinadors, ulleres, diferents MP3, carregadors, auriculars, navegador de vehicle...

En la mateixa zona, la Policia Local va detectar quatre vehicles estacionats i forçats. Una vegada avisats els titulars, aquests van reconeixer els objectes descrits. Per tot plegat, els agents van procedir a detenir els menors com presumptes autors dels fets descrits.