Un home de 60 anys va resultar mort ahir a la nit en l'incendi d'un pis a Igualada. Els Bombers de la Generalitat van ser alertats de l'incident a les 23.00 h. El foc se situava en un pis d'un edifici de tres plantes d'alçada al carrer Esquiladors, número 10, de la capital de l'Anoia. Els Bombers van tardar una hora i mitja a apagar les flames i quan van poder accedir a l'interior de l'habitatge afectat van trobar la persona morta. A dins també hi havia la mare de la víctima, de 85 anys, que va ser rescatada amb símptomes lleus d'intoxicació per inhalació de fum.

Fins al lloc s'hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers (tres camions, l'autoescala i dos vehicles lleugers de comandament i suport) a més d'efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local i del (SEM) Sistema d'Emergències Mèdiques, que va desplaçar dues ambulàncies.

Aquest matí, els Bombers han iniciat les tasques d'apuntalament del pis. El foc va quedar totalment sufocat a la una de la matinada i va afectar sobretot el menjador de l'habitatge, que cal apuntalar. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes del sinistre.