El Jutjat de Manresa ha decretat l'ingrés a presó per a un jove, de 19 anys i veí de la capital del Bages, acusat de tres delictes de robatori amb violència i intimidació. Els fets es remunten al febrer i, en els tres casos, les víctimes es trobaven soles i van ser assaltades per un grup d'entre tres i sis joves quan tornaven a peu a casa, després de sortir d'una discoteca. Els mossos van esbrinar que, en tots els casos, la persona que intimidava i agredia les víctimes era la mateixa, mentre que la resta d'assaltants només l'ajudaven a agafar els objectes. Finalment, el 4 de març van localitzar i detenir el principal autor, que ja havia estat detingut el 28 de febrer per un altre robatori violent.

Els dos primers robatoris es van produir el passat 7 de febrer, entre les tres i les quatre de la matinada. En el primer assalt van acorralar la víctima i un dels assaltants el va amenaçar amb una navalla perquè li donés tot el que portava. Minuts més tard, el mateix grup va acorralar un altre noi, al qual li van sostreure el telèfon mòbil. En aquesta ocasió un dels assaltants va donar un cop de puny a la víctima.

L'últim cas es va produir pels volts de les cinc del matí del 21 de febrer. El grup d'assaltants va tirar la víctima a terra i, mentre un d'ells el colpejava, els altres li van sostreure les pertinences. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.