Segueix-nos a les xarxes socials:

Mossos i conductors de la C-55 eviten la caiguda d'un noi des d'un pont, a Manresa

Els Mossos d'Esquadra agraeixen la col·laboració ciutadana per evitar que hi hagués un tràgic desenllaç

Nombrosos conductors que dimecres al vespre circulaven per la variant de la C-55 de Manresa van alertar via el telèfon 112 de la presència d'un jove a la part exterior del pont de Bufalvent, amb perill de precipitar-se al buit. Els Mossos, desplaçats fins al lloc, amb l'ajut d'altres ciutadans, van poder agafar el noi i impedir que caigués.

Els fets van tenir lloc dimecres a 2/4 de 10 del vespre, al pont que connecta el polígon de Bufalvent amb la zona dels Trullols, i que creua la variant de Manresa de la C-55. Diversos conductors de la C-55 es van adonar, alarmats, que hi havia un jove agafat amb les dues mans a la barana del pont, a la part exterior. Nombrosos conductors es van aturar i un, caporal de Mossos de servei, va tallar la carretera. Des de baix, tant el caporal com altres ciutadans, van anar parlant amb el noi per entretenir-lo i impedir que decidís deixar-se caure.

A dalt, al pont, van arribar-hi les patrulles i també s'hi van aturar conductors. Una dona es va posar a parlar amb el noi i, aleshores, els mossos van aprofitar per agafar-lo. En aquell moment, el jove es va deixar anar de mans i de peus i va quedar sostingut a l'aire, només aguantat pels braços dels agents. Amb esforç, els mossos van aconseguir retornar-lo al pont i, amb l'ajut de ciutadans, el van immobilitzar, ja que presentava un alt estat d'agitació. El SEM el va portar a l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Consultats ahir per aquest diari, els Mossos d'Esquadra van voler agrair tota la col·laboració ciutadana, que van considerar clau per evitar un tràgic desenllaç.

Prem per veure més contingut per a tu