Els Bombers de la Generalitat han trobat aquest dijous al migdia als Rasos de Peguera, en una zona d'esbarzers, el cos sense vida de l'excursionista que es trobava desaparegut des d'ahir a la nit. La víctima, Esteve S., és un veí del nucli de Sant Jordi de Cercs, de 50 anys d'edat, que havia sortit a passejar ahir per aquesta zona, però que no havia retornat al seu domicili. Segons els Mossos d'Esquadra, es tracta d'una mort accidental.

La família va denunciar la seva desaparició a les 22.53 hores d'ahir dijous. Segons va explicar, Esteve S. havia anat caminar ahir al matí als Rasos de Peguera per fotografiar orquídies silvestres, però no es va presentar a casa a l'hora de dinar.

Durant aquesta matinada, els equips de recerca l'han estat buscant pels voltants del refugi dels Rasos de Peguera, on l'home tenia aparcat el cotxe. Des d'aquest matí, tres dotacions dels Bombers, un helicòpter, una unitat canina i el Grup d'Actuacions Especials dels Bombers, a banda dels Mossos d'Esquadra, han reprès la recerca, que s'ha fet en un radi de 500 metres al voltant del refugi. Finalment, la recerca ha culuminat a les 12 del migdia amb la troballa del cos del desaparegut, en una zona d'esbarzers.

Un cop s'hagi fet l'aixecament del cadàver, es traslladarà als dipòsits judicials de la Ciutat de la Justícia, on se li farà l'autòpsia, amb l'objectiu de conèixer exactament el motiu de la mort.

En la recerca també hi han participat els Agents Rurals, Protecció Civil i el Sistema d'Emergències Mèdiques.