Segueix-nos a les xarxes socials:

El cotxe en què viatjava la víctima del xoc mortal a Casserres circulava en sentit contrari

La conductora, de 83 anys, també de Gironella i amiga de la víctima mortal, va resultar ferida greu

El cotxe en què viatjava la víctima del xoc mortal a Casserres circulava en sentit contrariDANI PERONA

Una veïna de Gironella de 81 anys, Josefa Guerrero Rodero, va morir diumenge al vespre quan el vehicle en què viatjava va entrar erròniament en sentit contrari a l'autovia C-16, a Casserres, i va xocar frontalment amb un cotxe que circulava correctament en sentit Manresa. La conductora, de 83 anys, també de Gironella i amiga de la víctima mortal, va resultar ferida greu. En el moment de l'accident, totes dues provenien de la Festa Major de Casserres.

Els fets van tenir lloc diumenge a 3/4 de 10 del vespre. Les dues gironellenques procedien de Casserres, on havien acudit al ball de festa major, i tornaven al seu poble. Per fer-ho, havien de creuar amb el cotxe el pont que passa per sobre de l'autovia C-16 i que connecta les dues rotondes que hi ha situades a cada banda de l'autovia, i que configuren els accessos a Casserres i a Gironella Centre. Concretament, havien de creuar la primera rotonda, passar per sobre del pont i, un cop a la segona rotonda, agafar des d'allà la carretera cap a Gironella.

Per causes que es desconeixen, però, el cotxe de les víctimes, en lloc de travessar la primera rotonda, la va recórrer amb una volta de tres quarts i es va incorporar al carril de sortida de la C-16, malgrat que té un doble senyal de prohibició i que la conductora va haver de fer un gir brusc amb el volant per poder-hi accedir. Els Mossos d'Esquadra apunten a una distracció com la hipòtesi principal de l'error. De fet, el carril on el vehicle va entrar per error es troba ubicat, a dins de la rotonda, en la mateixa posició que la carretera que hauria d'haver agafat a la següent rotonda per poder continuar el trajecte a Gironella.

Prem per veure més contingut per a tu