Segueix-nos a les xarxes socials:

Tres detinguts per atracar de forma violenta un veí d'Igualada a casa seva

Els lladres, dos dels quals han ingressat a la presó, van agredir l'home i el van intimidar amb una pistola

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres veïns de l'Anoia acusats d'haver atracat de forma violenta un veí d'Igualada a casa seva. Els acusats, d'entre 22 i 37 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la Torre de Claramunt, Vallbona i Piera, van agredir l'home i el van intimidar amb una pistola elèctrica. Dos dels tres detinguts han ingressat en presó provisional.

Els fets, segons van explicar ahir els Mossos d'Esquadra, van tenir lloc el 25 d'agost, cap a les 7 de la tarda, en un domicili del carrer Girona d'Igualada, a prop de l'avinguda de Barcelona. Segons va denunciar la víctima, una dona va trucar a l'intèrfon i li va demanar que obrís la porta de l'edifici. Un cop la noia va arribar al pis, i quan la víctima li va obrir la porta, de l'interior de l'ascensor van aparèixer de sorpresa dos homes, que van empènyer la víctima a l'interior del seu domicili.

Un cop a dins, els tres acusats van colpejar repetidament l'home, mentre l'intimidaven amb una pistola elèctrica i li demanaven que els entregués diversos objectes. Els lladres li van sostreure dos telèfons mòbils, unes ulleres de sol, una videoconsola i 150 euros en efectiu. Tot seguit es van adonar que hi havia més persones en altres habitacions, per la qual cosa van fugir corrent.

Els Mossos van iniciar una investigació que ha permès detenir els tres acusats aquesta setmana. Les detencions es van fer entre dimarts i dimecres. Els arrestats, tots amb antecedents, van passar ahir a disposició del jutjat de guàrdia d'Igualada, que va dictar presó preventiva per a dos d'ells.

Prem per veure més contingut per a tu