Segueix-nos a les xarxes socials:

Demanen 4 anys de presó per a l'acusat de trencar un got a la cara d'un noi, a Manresa

El judici dels fets, que van tenir lloc en una discoteca de la capital bagenca, se celebra avui a Barcelona

L'Audiència de Barcelona jutja avui al matí un acusat d'haver agredit amb un got de vidre un client d'una discoteca de Manresa, ara fa dos anys. La fiscalia demana per al processat, Miquel B. R., la pena de quatre anys de presó per un delicte de lesions.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals del ministeri públic, van tenir lloc la matinada del 30 de novembre del 2013, a l'interior de la discoteca El Sielu, a la plaça Valldaura de Manresa. Segons la fiscalia, l'incident va començar quan un cosí de l'acusat va posar la mà a l'espatlla de la víctima, mentre li deia: "estàs molt fort, tu". La víctima li va respondre aleshores si tenia cap problema i, en aquell moment, segons la fiscalia, Miquel B. R. va estampar un got de vidre a la cara. El vas es va arribar a trencar com a conseqüència del cop.

A causa de l'agressió, el jove, que llavors tenia 19 anys, va resultar amb lesions greus a la cara, que li han deixat diverses cicatrius una dels quals de catorze centímetres, que és especialment visible. A més, va tenir un trastorn depressiu reactiu moderat.

Segons el ministeri públic, l'acusat també es va ferir a ell mateix a la mà en el moment que es va trencar el got de vidre a la cara de la víctima.

Per aquests fets, la fiscalia demana quatre anys de presó per a Miquel B. R. per un delicte de lesions. A més, vol que indemnitzi l'agredit amb 20.000 euros, per les lesions i seqüeles. El judici es farà avui a la secció vuitena de l'Audiència de Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu