Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut dues vegades un veí d'Abrera per catorze robatoris

L'home va robar presumptament en un restaurant del poble pocs dies després de sortir en llibertat

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home per un robatori en un restaurant d´Abrera sis dies després que ja l'haguessin detingut per tretze robatoris més al Baix Llobregat, la majoria a la mateixa població. Tant en la primera detenció com en la segona, l'acusat, un veí d'Abrera de 30 anys de nacionalitat espanyola, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial, malgrat que acumula un total de 26 antecedents policials.

L'última detenció, segons ha explicat aquest dijous el cos policial, va tenir lloc el 30 de novembre. Cap a la matinada, una patrulla dels Mossos va detectar un home que fugia després de forçar l´accés d´un restaurant d´Abrera. Els policies el van detenir i van veure que portava les eines emprades en el robatori amb força.

Els Mossos d´Esquadra van comprovar que ja havien detingut l´home sis dies abans per tretze robatoris amb força en establiments comercials i centres educatius del Baix Llobregat. Els il·lícits es van cometre entre els mesos de setembre i novembre i algun d´ells en una zona molt concreta de la població d´Abrera, de manera que va permetre els investigadors treballar en aquesta àrea fins a identificar el presumpte autor.

Gràcies a les proves obtingudes per la policia científica i les indagacions policials, els Mossos van imputar-li, entre altres il·lícits, un robatori amb força a l´IES Voltera, també d´Abrera, i un altre robatori en un domicili de la urbanització de Can Rial, a Esparreguera. Els investigadors van localitzar alguns dels objectes sostrets, que el detingut havia venut a un establiment de compravenda d´objectes del barri de Sants, a Barcelona.

D´altra banda, els agents tenien indicis que a casa seva trobarien objectes relacionats amb alguns dels robatoris comesos a Abrera. Per tant, els policies van fer una entrada i registre al seu domicili i van localitzar una càmera fotogràfica sostreta en el robatori amb força a una escola bressol de la localitat.

El detingut, que té 26 antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Prem per veure més contingut per a tu