Segueix-nos a les xarxes socials:

Un home troba un sobre amb 1.460 euros pel carrer i el lliura a la Policia Local de Manresa

Els diners han pogut ser retornats aquest dimecres al matí al seu legítim propietari

Un veí de Manresa de 66 anys es va trobar al carrer dissabte passat a la nit un sobre amb 1.460 euros, i els va entregar a la Policia Local. Els diners ja han pogut ser lliurats al seu propietari, segons ha informat aquest dimecres el cos municipal

Els fets van tenir lloc dissabte passat a 2/4 de 10 del vespre, quan un vianant de 66 anys va trobar una bossa extraviada en un carrer de Manresa. A l'interior de la bossa, hi havia un sobre d'una entitat bancària amb 1.460 euros, sense cap altra dada. Al sobre només constava una anotació a llapis amb el nom de Miquel. L'home va trucar la Policia Local i va lliurar als agents la bossa amb el sobre i els diners.

L'endemà, l'home va penjar diversos avisos escrits a mà pel barri on es va trobar la bossa. En el text, hi va escriure: "Si algú ha perdut diners, els he portat a la Guàrdia Urbana".

Des de dilluns, la Policia Local havia iniciat gestions amb l´entitat bancària que constava al sobre, per saber si havien fet algun efectiu que coincidís amb la quantitat que hi havia al sobre. El banc es va comprometre a contactar amb la resta d´oficines a Manresa i fer-ne un seguiment.

Aquest dimecres al matí, el propietari del sobre s´ha presentat a la comissaria de la Policia Local amb un dels rètols escrits a mà, dient que dissabte havia perdut un sobre amb certa quantitat de diners. Segons ha explicat, sortia amb pressa del negoci que regenta i, en arribar a casa, no duia la bossa, i va imaginar que li havia caigut. Va tornar a fer el camí a l´inrevés fins el negoci i no va trobar res. Dimarts a la tarda, va trobar un dels rètols i va pensar que potser els diners perduts eren els seus.

El propietari del sobre ha descrit amb total precisió les circumstàncies de la pèrdua, la bossa i la quantitat de exacta de diners, fins i tot amb la xifra concreta de bitllets de 100 i de 50 euros, a més a més d'on procedien. Aquest mateix dimecres al matí, la Policia Local li ha entregat els diners com a legítim propietari, no sense abans posar-lo en contacte amb l'home que havia trobat la bossa, per tal d'agrair-li el gest.

Prem per veure més contingut per a tu