Segueix-nos a les xarxes socials:

Retards a Renfe aquest divendres al matí malgrat la desconvocatòria de la vaga

La companyia ho atribueix al procés de transició entre l'horari previst per aturades al d'un dia normal

Els trens de la companyia Renfe acumulen aquest divendres alguns retards tot i la desconvocatòria aquesta matinada de la vaga convocada per CGT Rodalies i a Mitja i Llarga Distància després d'arribar a un acord sobre el conveni col·lectiu. Segons fonts de l'empresa, les demores es deuen a raons logístiques, ja que per a la jornada d'avui s'havia previst que funcionés amb el 66% dels combois en hora punta i el 33% durant la resta del dia. Els trens i el personal s'havien distribuït per afrontar la jornada d'avui i ara s'han d'anar reincorporant de manera esglaonada a la rutina d'un dia laborable normal i provoca que les freqüències de pas no siguin regulars. Renfe, que preveu recuperar la normalitat al llarg del dia, recomana als viatgers que consultin els horaris a la pàgina web.

Per la seva banda, a l'R2 i a l'R11 segueixen circulant amb dos combois per hora i sentit com a conseqüència del robatori de 360 metres de cable de coure entre les estacions de Mollet Sant Fost i La Llagosta. Amb la desconvocatòria de vaga, l'R2 es reforça amb un servei complementari d'autocars directes a Barcelona Sant Andreu Arenal des de Granollers Centre, Mollet Sant Fost, Montmeló i La Llagosta. A Sant Andreu Arenal els viatgers poden enllaçar amb els trens de rodalies de la R3 i la R4, així com amb el metro o l'autobús.

A més, a l'R8 el tram entre Cerdanyola UAB i Granollers Centre només es cobreix amb autocar, tot i que es manté el servei habitual en tren entre Martorell i Cerdanyola Universitat.

Prem per veure més contingut per a tu