Segueix-nos a les xarxes socials:

La Policia Local de Sant Joan deté un home que robava a la masia de les Torres

L'individu, de 36 anys i veí de Manresa, va ser atrapat in fraganti amb objectes apilats per posar al cotxe

La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada va detenir dissabte al matí S.C.G., un home de 36 anys i veí de Manresa enxampat in fraganti quan estava robant a la masia de les Torres, un estatge situat al camp més enllà del nucli urbà de la localitat. L'individu va passar a disposició judicial, i s'investiga si està relacionat amb altres delictes del mateix tipus.

Els fets es van precipitar quan una dona, de 71 anys, que era a la casa, va avisar la Policia Local que hi havia un encaputxat que estava forçant portes i robant a la masia. La dona es va refugiar i va trucar al cos de seguretat santjoanenc. Els agents es van desplaçar fins a l'indret i van poder atrapar la persona en qüestió, de qui consta que té antecedents policials per altres robatoris.

Abans de l'arribada de la policia, l'home havia penetrat a l'interior de la masia i havia acumulat diversos objectes que anava apilant per ser carregats dins del vehicle que havia aparcat al pati de la finca. Quan la policia va fer acte de presència i va atrapar el presumpte delinqüent, es va adonar que al cotxe hi havia altre material amb tota l'aparença de pertànyer a altres domicilis, motiu pel qual s'ha de dilucidar mitjançant la investigació pertinent si són peces que procedeixen d'altres robatoris precedents. Aquesta tasca pertany ara a l'àmbit dels Mossos d'Esquadra.

La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada va tancar el detingut al calabós de les dependències municipals com a pas previ a posar-lo a disposició del jutjat de guàrdia. La resolució de l'afer va fer possible evitar un robatori en una finca, un fet que cada cop és més habitual a les comarques de la Catalunya Central, tal com es va explicar en aquest diari dies enrere.

Prem per veure més contingut per a tu