Els Mossos i la Policia Local van buscar ahir sense èxit, per segon dia consecutiu, Elisabet Domènech Mariano, la manresana de 37 anys desapareguda des de dimarts al matí. La recerca es va concentrar a la zona del Congost, el Suanya i el Collbaix, on alguns testimonis van assegurar que l'havien vista.

La hipòtesi principal de la policia és que la desaparició va ser voluntària. Segons va poder saber ahir aquest diari, la dona no porta el seu telèfon mòbil, ja que se'l va deixar a casa, d'on va marxar dimarts a les 6 del matí, més d'hora de l'habitual. Normalment, la seva jornada de treball començava entre les 7 i les 8, però aquell matí ja no es va presentar a la feina. Es dóna el cas que feia pocs dies, divendres passat, havia demanat un avançament de 100 euros del sou.

Quan va marxar de casa dimarts, tampoc no es va endur les claus del seu domicili. L'únic que sí que es té constància que es va emportar va ser la bossa de mà.

La recerca es va concentrar ahir a la zona entre el Congost, el Suanya i el Collbaix, on alguns testimonis, tant mitjançant avisos a la policia com a través de les xarxes socials, havien manifestat haver-la vist dimarts. Un home va assegurar que aquell dia va veure la dona a la zona de darrere del Congost, segons fonts policials, que afegeixen que altres informacions han resultat ser falses alarmes, tot i que agraeixen la col·laboració ciutadana. De fet, la dona era coneguda per molts ciutadans, ja que feia gairebé vint anys que treballava distribuint publicitat.

L'operatiu d'ahir, que es va finalitzar al vespre, va anar a càrrec de set dotacions dels Mossos, inclosa la unitat canina, la de muntanya i l'Àrea de Recursos Operatius. La Policia Local també hi va participar amb dos agents en bicicleta pels camins de la zona. A més, dues patrulles van fer recerca en diferents punts de la ciutat.

Els Mossos també continuen la investigació per altres vies, ja que no es descarta la possibilitat que la dona hagi agafat algun transport públic i no sigui a la ciutat.