Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut un veí de Sant Quirze Safaja per conduir drogat en sentit contrari

L'home va posar en perill diversos conductors de la C-59, un dels quals es va accidentar

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dissabte un conductor drogat de 37 anys de Sant Quirze Safaja (Moianès) que va circular més de dos quilòmetres en sentit contrari per la C-59 i va provocar un accident. Diversos vehicles, a més, van haver d'esquivar el cotxe de l'infractor per no xocar-hi.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van succeir cap a les 19.00 hores, quan diversos testimonis van alertar d´un vehicle que circulava en direcció contrària a la C-59, provinent de Moià, en sentit Mollet del Vallès. El conductor, mentre va durar la infracció, va fer fora de la via un parell de vehicles i un d´ells va xocar contra una barrera de seguretat després d´intentar esquivar-lo sense èxit. A més, un autocar va trobar-se el vehicle que circulava en contra direcció de cara i va haver d´apartar-se fent una maniobra de risc. Afortunadament, ningú no va resultar ferit.

Els mossos de trànsit, alertats pels usuaris de la via, van localitzar el cotxe un cop ja s´havia incorporat al peatge de Mollet de l'autopista C-33 i el van aturar. Els agents van notar que l´home no estava en condicions de conduir, semblava desorientat, no entenia què li deien els agents i no era conscient sobre com havia arribat al peatge. Per això, se li va fer un drogotest que va donar positiu, en concret per haver consumit cocaïna i amfetamines.

L´home va ser detingut per conduir temeràriament i sota els efectes de substàncies estupefaents. Un fet que va causar un accident de trànsit i danys al vehicle amb qui va topar, el qual va acabar impactant contra una tanca de seguretat. El detingut va passar a disposició judicial el dia següent i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.

Prem per veure més contingut per a tu