Un veí de 44 anys de Sant Fruitós de Bages és la víctima mortal de l'accident de moto que va tenir lloc dimarts a la tarda a la carretera C-14, a Ribera d'Urgellet, segons va confirmar ahir al matí el Servei Català de Trànsit. L'home, Cristóbal Gómez Ponce, serà acomiadat avui, a les 4 de la tarda, al tanatori d'Espai Mémora de Funerària Fontal, a Manresa.

El sinistre va tenir lloc a les 5 de la tarda al punt quilomètric 173 de la C-14, entre l'encreuament de les Valls d'Aguilar i el Pla de Sant Tirs. Per causes que els Mossos d'Esquadra investiguen, la motocicleta que conduïa la víctima va impactar contra un vehicle tot ter-reny. Com a conseqüència de la col·lisió el santfruitosenc va resultar mort i la motocicleta es va incendiar.

El cadàver va ser traslladat als dipòsits judicials de Lleida, on ahir al matí se li va fer l'autòpsia. Posteriorment, va ser portat a Manresa, a una sala de vetlles de la funerària Mémora-Fontal. Avui a la tarda es farà el funeral.

Casat i pare de dos nens de 12 i de 3 anys d'edat, Cristóbol Gómez Ponce vivia amb la seva esposa i els seus dos fills en una casa de Sant Fruitós de Bages. La família hi vivia des de feia onze anys i els fills són alumnes de l'escola Paidos, que ahir va rebre amb consternació la tràgica notícia. La víctima, d'altra banda, treballava com a enginyer a l'empresa automobilística Seat de Martorell.

El santfruitosenc va ser el segon motorista mort en 24 hores a les carreteres de les comarques de Lleida, el tercer a Catalunya durant el pont de Tots Sants.

En la gestió de l'accident a Ribera d'Urgellet, hi van treballar sis patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM.