El jove de Súria que estava desaparegut des de dijous ha estat localitzat sa i estalvi aquest dissabte al migdia al Montsià, a les Terres de l'Ebre, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Súria. D'aquesta manera, l'operatiu de recerca, que s'havia iniciat divendres al vespre, s'ha donat per finalitzat.

El surienc, de 28 anys, ha estat localitzat gràcies a la difusió de la notícia de la seva recerca. Segons els Mossos, el pare del noi els ha comunicat aquest migdia que ja ha parlat amb el seu fill, que es troba a Masdenverge (Montsià). D'aquesta manera, els Mossos han finalitzat l'operatiu, en què també hi participaven la Policia Local de Súria, l'ADF Defensors del Bosc, Protecció Civil i diversos voluntaris.

La família havia alertat que el noi no es trobava al seu domicili de Súria des de dijous. Com que es desconeixia a quin lloc s'havia dirigit, la recerca policial era àmplia i s'havia centrat sobretot a les zones del Bages i del Solsonès que solia freqüentar, com ara als municipis de Cardona i Solsona. La recerca ha inclòs un helicòpter dels Mossos, que havia sobrevolat aquestes dues comarques i també el Berguedà.