Una nena de 5 anys està ingressada en estat crític a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona després d'haver rebut cremades molt greus durant una barbacoa diumenge passat a Vacarisses, segons van explicar ahir a aquest diari fonts coneixedores del cas.

Els fets van tenir lloc diumenge passat, quan la nena, veïna de l'Hospitalet de Llobregat, era amb els seus pares en una casa de Vacarisses (Vallès Occidental), on havien anat a dinar. Per causes que es desconeixen, la barbacoa es va encendre i la flamarada va afectar de ple la petita, que va resultar amb cremades greus a la major part del cos. Els seus pares, que eren amb ella, van resultar ferits lleus.

Immediatament, els pares van agafar la petita i la van portar amb el seu cotxe particular fins a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, sense trucar al 112 per no haver d'esperar cap ambulància. Un cop a l'hospital manresà, va ser atesa per pediatres i traumatòlegs del centre. A causa del seu greu estat, però, la nena va ser derivada a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, el mateix diumenge a la tarda. La menor va ser portada a aquest centre en una ambulància pediàtrica, i va ingressar-hi en estat crític.

Fonts de la Vall d'Hebron van explicar ahir a Regió7 que la nena continua ingressada en estat crític, concretament a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'àrea de pediatria d'aquest centre hospitalari. El seu estat, per tant, no ha millorat durant aquests dies.