Comerciants del Passeig, entre els quals els responsables del bar Ítaca del pati del Kursaal (on es va produir la pallissa), han impulsat una concentració de rebuig per avui, a les 10.15 hores, a la plaça Major de Manresa, oberta a botiguers i veïns de la resta de la ciutat. L'acte s'ha convocat aprofitant la presència anunciada a aquella hora de les càmeres de Televisió Espanyola. L'entitat de comerciants Manresa +Comerç ha donat suport a la convocatòria.

Els impulsors de l'acte han explicat que la concentració vol rebutjar l'agressió contra els joves santjoanencs i denunciar alhora la situació d'indefensió que veïns i botiguers fa tres anys que pateixen a causa de la presència freqüent d'adolescents incívics en aquest sector del Passeig.

D'altra banda, l'alcalde de Sant Salvador, Albert Miralda, va explicar ahir que s'ha decidit convocar la comissió de seguiment de l'Estrep constituïda el 2015 arran d'un conflicte entre el centre i el Calvet. La comissió, on hi ha cossos policials, institucions i entitats veïnals, es reunirà dimarts vinent.