Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut un veí de Sant Joan acusat de llançar una cadira a un guàrdia civil l'1-O

L'home, de 40 anys, ha estat arrestat per un delicte d'atemptat a l'autoritat, segons ha informat el cos policial

Detingut un veí de Sant Joan acusat de llançar una cadira a un guàrdia civil l'1-OGuàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimecres un veí de Sant Joan de Vilatorrada de 40 anys acusat d'haver llançat una cadira contra un guàrdia civil l'1-O passat a l'IES Quercus de la població, un dels col·legis electorals on hi va haver càrregues policials. L'home ha estat detingut per un delicte d'atemptat a l'autoritat.

Segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat, el cos policial va acudir aquell dia a l'IES Quercus "per donar compliment a l'ordre judicial del TSJC, pel que fa al comís de material electoral il·legal".

Quan la Guàrdia civil, després de donar cops de porra i trencar un vidre, va accedir a l'interior del centre, un home que hi havia a dins de l'institut va llançar una cadira un dels agents, que va caure a terra. El fet va quedar recollit en unes imatges que es van fer virals. Segons la Guàrdia Civil, l'agent va resultar ferit "al coll, al canell dret i a la zona tibial de les cames", per la qual cosa va haver de ser atès "en un centre hospitalari de Manresa".

This browser does not support the video element.

Un agent cau per una cadira llançada durant l'1-O a Sant Joan

Segons la Guàrdia Civil, amb aquestes ja són sis les detencions de persones que presumptament van agredir guàrdies civil durant les càrregues policials de l'1-O.

Prem per veure més contingut per a tu