Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen un igualadí pel robatori en un autocar de turistes coreans

Detenen un igualadí pel robatori en un autocar de turistes coreansigualada

Els Mossos d'Esquadra han detingut un igualadí de 43 anys com a presumpte autor del robatori amb força a l'interior de l'autocar d'un grup d'una quarantena de turistes coreans mentre dinaven en un restaurant al carrer Doctor Pasteur d'Igualada, el dia 6 de març passat.

Tornant del restaurant, el conductor del bus es va trobar una de les portes forçades i va comprovar que l'interior estava completament regirat. Més tard, deu dels passatgers van comprovar que se'ls havien endut bosses de mà, documentació, càmeres fotogràfiques, jaquetes i diners en efectiu.

En aquell mateix moment els Mossos van iniciar una investigació per identificar l'autor dels fets i poques hores després els agents van constatar que el mateix autor del robatori havia intentat obrir dos autocars similars més.

Durant un operatiu desplegat el dia 8 de març passat, els agents van acabar localitzant un home, que portava guants, amb actitud d'alerta entre mig d'autobusos estacionats. Per aquest motiu, se'l va identificar i escorcollar i, en una inspecció que es va fer al seu domicili se li van trobar diversos elements del material sostret, com jaquetes, bosses de mà i moneders, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu