Els Mossos van detenir aquest dilluns 12 de març tres homes, veïns de Badalona i Sabadell, com a presumptes autors d'un delicte de furt d'objecte, amb un valor de 5.206 euros, en una empresa de Manresa. Tot i que el cos no ho ha confirmat, la firma afectada hauria estat Tous.

Una patrulla de mossos, que estava realitzant un control de prevenció de robatoris a la carretera C-16, dins el terme municipal de Castellbell i el Vilar, va observar un turisme amb dues persones a l'interior que, en veure l'operatiu, es van enganxar al vehicle del davant per passar desapercebuts.

En veure aquesta acció els agents van aturar el turisme i van identificar als seus ocupants. Seguidament, van escorcollar-lo i en el portaequipatges van trobar una persona amagada, i diverses caixes plenes de bosses de mà, moneders, fundes de mòbil, joies, ulleres de sol i paraigües.

Els ocupants del vehicle no van aclarir ni justificar la procedència del material. Després de diverses gestions, els mossos van esbrinar que tots aquells objectes, valorats en 5.206 euros, havien estat sostrets aquell mateix dia en una empresa de Manresa.

Les tres persones, de 32 i 29 anys, van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb el furt. Els detinguts han passat avui a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.