Segueix-nos a les xarxes socials:

Una motorista de 57 anys mor en un xoc amb un turisme, a Coll de Nargó

L'accident, que va tenir lloc aquest dimarts al matí, va deixar tres persones ferides

Una dona de 57 anys, de nacionalitat britànica, va morir ahir en un accident de trànsit a Coll de Nargó. El sinistre viari mortal va tenir lloc a la carretera C-14, al quilòmetre 158,2, al terme municipal de Coll de Nargó (Alt Urgell). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 09.45 del matí.

Per causes que encara s'estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre un turisme i una motocicleta. Com a conseqüència de la topada, la conductora de la motocicleta va resultar ferida greu i els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) la van traslladar a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on posteriorment va morir. Es tracta de D.M.H, una dona de 57 anys i de nacionalitat britànica. En el mateix accident, tres persones més van resultar ferides lleus i les van traslladar a l’hospital de la Seu d’Urgell.

Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Quant a l’afectació viària, la C-14 va estar tallada a Coll de Nargó en tots dos sentits fins a les 11.47 h.

Prem per veure més contingut per a tu