Un jove de 27 anys d'Igualada, Víctor Carrer Vives, va morir dissabte a l'Hospital Clínic en no poder-se recuperar de les greus ferides que va patir en un accident de moto a Barcelona ara fa una setmana, en una col·lisió contra un taxi. L'igualadí va ser acomiadat ahir al matí en una cerimònia multitudinària al santuari de la Pietat de la capital de l'Anoia.

L'accident, segons va confirmar el SEM a Regió7, va tenir lloc dimarts de la setmana passada, 17 de juliol, a 2/4 d'11 de la nit, en un túnel de la ronda General Mitre de Barcelona, a l'altura de la Diagonal. El jove igualadí, que actualment vivia a la capital catalana, circulava en motocicleta, quan, per causes que es desconeixen, va rebre l'impacte d'un taxi.

Com a conseqüència del xoc, el motorista va resultar ferit en estat crític i va ser atès per dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Posteriorment, va ser evacuat a l'hospital Clínic de Barcelona, on va acabar morint quatre dies després, a causa de la gravetat de les lesions.

Ahir, dimarts, familiars, amics i coneguts el van poder acomiadar en una emotiva cerimònia al santuari de la Pietat, de l'Escola Pia d'Igualada, que es va omplir de gom a gom.

La víctima mortal, Víctor Carrer Vives, va estudiar Farmàcia a la Universitat de Barcelona (UB) i va treballar de farmacèutic a Igualada. A més, va estar molt vinculat a la vida cultural de la capital anoienca, i havia fet de patge de la cavalcada. La seva família és molt coneguda a la ciutat.

Des de fa uns anys, residia a Barcelona. Actualment havia acabat una tesi doctoral, que havia de defensar davant d'un tribunal de l'Escola de Doctorat de la UB. Li tocava fer-ho precisament aquest dimecres passat, just l'endemà del tràgic accident.

En la cerimònia de comiat d'ahir, hi van assistir també molts companys de l'Escola de Doctorat, així com antics companys d'universitat.