Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Igualada van detenir la setmana passada, en dues operacions diferents, dos presumptes lladres acusats de quatre robatoris a la capital de l'Anoia.

La primera detenció, segons ha informat avui el cos policial, va tenir lloc detenir dijous passat, quan es va arerstar un veí d'Igualada de 31 anys, de nacionalitat algeriana, acusat d'un robatori en un domicili, d'un altre en un vehicle i d'un delicte de furt.

L'individu va cometre presumptament els fets una setmana abans, el 21 de setembre. Aquell dia, els agents estaven fent patrullatge preventiu per Igualada quan van veure que un home, en detectar la presència policial, va fer un canvi de sentit.

En observar això, els agents van aturar-lo i van comprovar que duia documentació de diferents persones i objectes d’higiene personal femenins. Per aquest motiu, van intervenir tots els objectes i van obrir una investigació per tal d’esclarir els fets.

Després de diverses gestions van esbrinar que els objectes intervinguts havien estat sostrets de l'interior de dos vehicles.

La investigació va finalitzar dijous passat, 27 de setembre, amb la detenció del lladre. A més, també se l'acusa de sostreure el passat 25 de setembre una bicicleta de l'interior d'un domicili d'Igualada.

D'altra banda, l'endemà, divendres passat, 28 de setembre, els Mossos van detenir un segon presumpte lladre veí d'Igualada, de 41 anys i de nacionalitat espanyola.

Els fets van tenir lloc el mateix dia cap a les 3 de la matinada, quan els agents van rebre l'avís d'un testimoni que acabava de veure com un home trencava el vidre de l'aparador d'una botiga de telefonia mòbil i, tot seguit, fugia amb una bicicleta.

Els agents van iniciar recerca per la zona i, minuts després, van localitzar al presumpte autor al Passeig Verdaguer. En l'escorcoll, li van localitzar eines i material sostret. A més, l'home tenia diversos talls al braç i a la mà produïts per vidres. Davant d’això, se'l va detenir.