Segueix-nos a les xarxes socials:

La víctima de l'accident de camió d'Oliana és un veí de la Seu d'Urgell

El conductor va morir dissabte a la matinada en precipitar-se amb el vehicle de gran tonatge per un pont des d'una altura de 30 metres

La víctima de l'accident de camió d'Oliana és un veí de la Seu d'Urgellbombers

El conductor del camió que va morir dissabte a la matinada a Oliana en precipitar-se amb el vehicle de gran tonatge per un pont des d'una altura de 30 metres és P.S.G., un veí de 45 anys de la Seu d'Urgell i de nacionalitat espanyola, segons va informar ahir el Servei Català de Trànsit (SCT).

El cos de l'home, que era a l'interior de la cabina que havia quedat submergida al riu Segre a una profunditat d'uns quatre metres, va ser recuperat cap a les set del vespre, segons els Bombers de la Generalitat. En aquest accident, que va tenir lloc cap a dos quarts de sis de la matinada al quilòmetre 144 de la C-14, hi van treballar unitats de rescat subaquàtic GRAE dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d'Esquadra.

A causa del sinistre, la C-14 es va tallar en els dos sentits de la marxa, i posteriorment es va donar pas alternatiu als vehicles, i a les cinc de la tarda es va restablir la circulació.

Arran de la incidència, es van activar tretze patrulles dels Mossos d'Esquadra, catorze dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i una unitat de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Les causes del sinistre encara s'estan investigant.

Les tasques per retirar el camió i el cos de dins la cabina van ser extremadament complexes per les dimensions del vehicle i per les dificultats d'accedir al lloc on va caure. A les 2 del migdia van arribar dues grues de gran tonatge per retirar el camió del punt on es va precipitar. Poc abans de les 6 de la tarda de dissabte, el personal que va participar en l'operatiu de rescat va aconseguir retirar la caixa del camió, i una hora més tard va poder treure la cabina, i la víctima mortal.

La policia encara està investigant per què el camió va sortir de la carretera i va acabar caient pel pont d'Oliana.

Prem per veure més contingut per a tu