Un despreniment de roques a la carretera C-462, al seu pas pel municipi de La Coma i la Pedra (Solsonès), ha dificultat la circulació en aquesta via aquest dimarts a primera hora. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, un testimoni ha trucat al 112 aquest matí per alertar que hi havia un camió atrapat en aquest punt de la via a causa de la caiguda d'unes roques.

Els Mossos han rebut l'avís a les 7.39 h. El despreniment de pedres, de la mida d'una pilota de futbol segons el testimoni, s'ha produït al quilòmetre 36 de la C-462. No ha causat ferits ni danys materials als vehicles que circulaven per aquesta carretera, segons han informat fonts del cos policial. S'ha avisat el personal encarregat del manteniment de carreteres per retirar les roques i netejar la via, i el trànsit s'ha pogut normalitzar a partir de quarts de 10 del matí.

D'altra banda, també aquest dimarts a primera hora, un altre despreniment de pedres ha afectat la carretera B-402 al seu pas per La Pobla de Lillet (Berguedà), al punt quilomètric 10. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 7.24 h però no han arribat a activar-se en tractar-se de pedres de mida més petita que no tallaven la via al trànsit. Els Mossos les han pogut retirar i netejar la calçada en poca estona.