Segueix-nos a les xarxes socials:

Dos morts en accidents viaris al Bages amb només dues hores de diferència

Una dona de 33 anys va morir dissabte al vespre a la C-25, a Manresa. Poca estona abans havia perdut la vida un manresà de 28 anys a la C-55

Dos morts en accidents viaris al Bages amb només dues hores de diferènciaarxiu/alba iglesias

Cap de setmana tràgic a les carreteres de la Catalunya. Una dona de 33 anys, veïna de Girona, va morir dissabte al vespre en un accident de trànsit a l'eix Transversal, a Manresa. Segons van confirmar fonts del Servei Català de Trànsit, el vehicle en què viatjava la dona va sortir de la via al punt quilomètric 132, al tram d'eix que passa per sobre de la rotonda de la gasolinera Petrocat, que enllaça amb la C-55.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 19.45 h. Per causes que s'estan investigant, un turisme va sortir de la via. Com a conseqüència de l'accident, la conductora i única ocupant del turisme va morir. Es tracta d'una dona, S. E. P., de 33 anys i veïna de Girona. Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

La dona morta en l'accident viari a Manresa és la quarta víctima mortal que hem de lamentar aquest cap de setmana a les carreteres catalanes, i la segona a la Catalunya Central. Els altres sinistres van ser a Ripollet i Ventalló.

La víctima de l'altre sinistre mortal és un veí de Manresa

L'accident mortal a la C-25 de dissabte al vespre es va produir només dues hores després del sinistre que va tenir lloc a la C-55, a Castellbell i el Vilar, en què va morir el conductor del vehicle. Trànsit va confirmar ahir que la víctima és Y. E., un veí de Manresa de 28 anys, de nacionalitat marroquina.

Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes van xocar frontalment. Com a conseqüència de la topada, el conductor d'un dels turismes va morir. Els dos ocupants de l'altre turisme van resultar ferits menys greus.

Prem per veure més contingut per a tu