Segueix-nos a les xarxes socials:

Demanen tres anys de presó per a un veí de Súria per abús sexual en una falsa entrevista de feina

L'acusat va portar la víctima, amb enganys, a casa seva, on es va despullar i masturbar

Demanen tres anys de presó per a un veí de Súria per abús sexual en una falsa entrevista de feina

La Fiscalia demana tres anys de presó per a un veí de Súria, de 36 anys, per abusar sexualment d'una dona a la qual havia citat per una entrevista de feina. L'home la va portar a casa seva amb l'excusa que el lloc de treball estava en obres, i un cop allà l'individu es va treure la roba i es va masturbar. La dona li va donar un cop als genitals i es va dirigir a la porta del domicili, però l'home va continuar i va ejacular sobre ella.

Els fets van tenir lloc el 13 de maig del 2016. El veí de Súria va contactar amb la dona a través de l'aplicació Job Today, que serveix per buscar ofertes laborals i oportunitats de feina. La va citar al carrer del Castell, al mateix municipi del Bages, a les 11 del matí, però un cop allà li va dir que el lloc on havia de desenvolupar la feina estava en obres i la va portar a casa seva, al mateix poble.

Un cop al menjador del domicili, l'individu va dir a la dona que s'esperés perquè havia d'anar a buscar, en un altre habitacle del pis, els papers del contracte. En realitat no va anar a buscar cap document i ho va aprofitar per treure's la roba. Va tornar al menjador completament nu.

Segons l'escrit de la Fiscalia, l'home li va agafar el canell i la va dur a la seva habitació, on li va dir: «Seu i ara t'explicaré de què va el treball». La va fer agenollar davant dels seus genitals i, tot i que la dona va començar a plorar, l'acusat es va començar a masturbar i va agafar la mà de la dona per portar-la als seus genitals tot indicant-li què li havia de fer. La Fiscalia assegura, en el seu escrit, que la víctima estava «bloquejada» i que, per posar fi a l'abús, li va clavar un cop als genitals.

Llavors la dona va anar cap a la porta del domicili, però l'individu la va seguir i li va indicar que tornés a agenollar-se. L'home, que en aquell moment era al seu darrere, va tornar a masturbar-se i va ejacular damunt seu.

La Fiscalia tipifica els fets oco-reguts a Súria d'abús sexual, i per aquest motiu demana per a l'acusat una pena de tres anys de presó. El Jutjat de Penal 1 de Manresa porta aquest cas i ha assenyalat la vista de conformitat, per si les dues parts poguessin arribar a un acord, el 14 de gener. La fiscalia demana, també, la llibertat vigilada durant el període de tres anys un cop surti de la presó en el cas que el jutge el consideri culpable.

Prem per veure més contingut per a tu