Una dona de 85 anys, Maria Àngels T. P., ha perdut la vida aquest dimarts a la matinada en un incendi d'un habitatge al cinquè pis del número 28 del carrer Àngel Guimerà de Manresa, segons han informat els Bombers de la Generalitat. De moment, es desconeixen les causes de l'incendi, però els Mossos d'Esquadra descarten que sigui per un cas de pobresa energètica.

El foc s'ha declarat poc abans de 2/4 de 3 de la matinada i ha cremat una habitació del pis. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació i estan intentant esclarir les causes de l'incendi. Tot apunta que la víctima hauria mort per intoxicació de fum, a l'espera dels resultats de l'autòpsia.

La resta de l'immoble no ha estat afectat pel foc, només pel fum. Divuit veïns del bloc de pisos han estat desallotjats preventivament mentre els Bombers extingien el foc i posteriorment han pogut tornar als seus domicilis. Cap d'ells ha resultat ferit. Els cossos d'emergències han rebut l'avís a les 02.27h de la matinada.

Imatges de l'incendi mortal del carrer Guimerà de Manresa

Imatges de l'incendi mortal del carrer Guimerà de Manresa

Cinc dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut controlar l'incendi a les 2.55h. Quan els Bombers han accedit a l'interior de l'habitatge han trobat el cos de la dona sense vida. Les mateixes fonts han confirmat que la víctima vivia amb el seu fill, malgrat que en aquell moment l'home no es trobava al domicili.

Els Mossos d'Esquadra han activat sis patrulles i també hi han treballat dues dotacions del SEM i diversos efectius de la Policia Local de Manresa.