Els Mossos d'Esquadra van denunciar administrativament diumenge a la matinada un home que caminava pel voral de l'eix transversal (C-25), a Sant Fruitós de Bages. El cos policial recorda que els vianants tenen prohibit caminar per autovies i carreteres principals.

La incidència es va produir a 2/4 de 7 del matí. El telèfon d'emergències 112 va rebre diverses trucades informant que hi havia una persona caminant pel voral de la carretera C-25, a l'altura del punt quilomètric 140, dins el terme municipal de Sant Fruitós de Bages. A més, la persona no portava cap element reflectant ni lluminós.

Quan els agents el van localitzar, el van traslladar a fora de la calçada i el van denunciar administrativament per caminar per una autovia.

Els Mossos alerten que els últims mesos hi han hagut diversos incidents amb persones que caminen de matinada per la C-25 i C-16. Aquest fet constitueix una infracció administrativa, a més de posar en greu perill la pròpia vida, ja que la persona pot acabar atropellada.

Per tant, recorden que s'ha d'evitar caminar pels vorals de les vies ràpides, sobretot en condicions de visibilitat reduïda. En cas de necessitat s'ha de fer amb elements reflectants i si és possible fora de la calçada de la carretera.