Un motorista va morir aquest dimecres al matí en una sortida de via a l'autovia A-2, al seu pas pel terme municipal del Bruc, a l'Anoia, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit.

L'accident va tenir lloc quan faltaven deu minuts per a les set del matí al punt quilomètric 569 en direcció a Barcelona. Per causes que encara s'investiguen, la motocicleta va sortir de la via i va morir el seu conductor i únic ocupant. Aquest dimecres a l'hora de tancar aquesta edició no havia transcendit la seva identitat.

Arran de la incidència es van activar un total de quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l'afectació viària com a conseqüència de l'accident, hi va haver restriccions a l'A-2 al Bruc en sentit Barcelona durant més de tres hores també i es van portar a terme desviaments per una via lateral, la qual cosa va provocar llargues cues a l'autovia a primera hora del matí.

Amb aquest accident, ja són quatre les persones que des de principi d'aquest any han perdut la vida a les carreteres de la Catalunya Central i la tercera d'aquest mes de març. L'anterior víctima va ser un home de 76 anys d'edat, que va caure per una pista forestal al terme municipal d'Artés el 10 de març. El dia 3 de març, un altre motorista també va morir en tenir una sortida de via, en aquest cas al terme municipal de Navès, al Solsonès.

Al conjunt de Catalunya, amb la víctima de l'accident d'ahir al Bruc ja són 27 les persones que han mort enguany en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana.