Un treballador ha mort aquest matí en un accident laboral mortal que ha tingut lloc a Masquefa. La víctima és un veí de Vilafranca del Penedès i tenia 64 anys i treballava per l'empresa Construcions i Explanacions Gras S.A.. L'accident s'ha produït a la zona de Can Parellada passats dos quarts de 9 del matí.

El concret, el treballador estava realitzant tasques de reparació de despreniments en un talús de la B224z, quan l'excavadora que conduïa ha bolcat i ha quedat atrapat sota la màquina. Quan els mossos han arribat al lloc dels fets l'home ja estava mort.

Fins al lloc s'hi han desplaçat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, una patrulla de la Policia Local de Masquefa, personal del Sistema d'Emergències Mèdiques i els Bombers de la Generalitat.

La Unitat d'Investigació de la comissaria d'Igualada ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Martorell i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. El PSC de Masquefa també ha transmès el seu condol a la família i amics dels treballadors a través de la xarxa.