L'Ajuntament de Calaf ha denunciat que durant aquest mes de març hi ha hagut actes vandàlics contra la tanca del cementiri i l'enllumenat públic. La reparació de tots els danys tindrà un cost de 500 euros incloent-hi també les hores que hi haurà de dedicar el personal municipal.

Al cementiri, els vàndals van ocasionar desperfectes a la tanca que envolta el recinte funerari, de la qual en van arrencar una part. Segons assenyala el consistori, això suposarà haver de reposar la tanca i la tasca en qüestió tindrà un cost de 300 euros, si també es tenen en compte les hores que hi haurà de dedicar el vigilant municipal.

D'altra banda, i també durant el mes de març es van causar danys en un fanal de l'enllumenat públic del carrer Cels Xaurador. El consistori assenyala que els desperfectes al fanal, que consisteixen en un vidre trencat, es van cometre de forma intencionada.

La reparació dels desperfectes, incloent-hi les hores que hi ha de dedicar l'electricista de la brigada municipal, tindrà un cost aproximat de 200 euros, segons càlculs municipals.