La Policia Local de Manresa va detenir la matinada d'aquest divendres tres joves, un dels quals menors, quan intentaven forçar la persiana metàl·lica d'un establiment del carrer del Cós. Els detinguts són dos joves de divuit anys i un menor de 15.

Els fets van passar a quarts de tres quan la policia local va rebre una trucada informant que uns joves estaven intentant forçar la porta en qüestió. Una persona va telefonar la policia local tot fent una descripció molt acurada dels joves, detallant-ne el seu aspecte, la complexió i la roba que portaven.

De forma immediata diverses patrulles es van desplaçar fins al lloc dels fets i van comprovar que la persiana estava forçada i fora de les guies. A més, molt a prop de la botiga van veure uns individus que coincidien exactament amb la descripció facilitada pels veïns i que estaven fugint del lloc cap al carrer Dos de Maig. Els joves van ser perseguits i detinguts pels agents. Els arrestats se'ls ha imputat per un presumpte delicte de robatori amb força.