Un navassenc de 30 anys, detingut a Vic per tocaments a una menor d'edat, va quedar en llibertat i sense càrrecs hores després de la detenció, un cop va ser posat a disposició judicial.

La Guàrdia Urbana de Vic va detenir el jove bagenc arran de la denúncia d'una menor a qui, segons la seva denúncia, havien tocat el cul sense el seu consentiment. Els fets denunciats van passar en el marc dels actes de la Festa Major de Vic, a la plaça de la Catedral de la capital osonenca.

Arran de la denúncia, la Guàrdia Urbana de Vic va obrir una investigació que va conduir a la detenció del jove bagenc, que ahir mateix va sortir en llibertat sense càrrecs després de declarar davant el jutge d'instrucció número 5 de Vic.

Segons explicaven fonts familiars durant l'interrogatori al navassenc se li va preguntar si tenia tatuatges i el jove va respondre que no en portava cap. Aquest fet, segons explicava la família del jove, va ser determinant perquè el jutge aixequés l'ordre de detenció sobre el navassenc i que pogués sortir en llibertat sense càrrecs.

La jove va denunciar els tocaments en un dels nombrosos punts lila que enguany s'han instal·lat en diferents indrets de Vic amb motiu de la festa major de la ciutat que se celebra aquests dies.

Segons va informar la Guàrdia Urbana de Vic a través d'una piulada a la xarxa social Twitter, en el marc de la festa major hi va haver una altra denúncia per un cas similar.