La Policia Local de Manresa va detenir la matinada de diumenge un jove de 18 anys, amb domicili a Manresa, a qui s'imputa un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat. Juntament amb altres joves presumptament va intentar forçar cotxes i possiblement ocupar un habitatge.

Els fets van passar cap a les 5 de la matinada. Diverses trucades van alertar la sala del 092 de la Policia Local que hi havia un grup de joves a prop de la plaça Lladó que estarien intentant manipular vehicles estacionats. En arribar al llocs dels fets, els agents de la Policia Local van veure un jove que ràpidament va intentar fugir.

En la seva fugida aquest noi va donar diverses empentes a l'agent policial que intentava aturar-lo, motiu pel qual finalment el jove va acabar sent detingut.

A més a més, un cop arrestat aquest noi, al lloc on eren els diferents joves també s'hi va trobar una pota de cabra, un martell trencavidres, tornavisos i altres eines.

Posteriorment a la detenció, els agents van tenir notícies de l'intent d'ocupació d'un immoble allà mateix, motiu pel qual també s'investiga el detingut.