La conductora d'un turisme, L. F. G., de 28 anys i amb veïnatge a la Seu d'Urgell, ha mort aquest migdia de dijous en xocar frontalment amb un altre cotxe a la carretera TP-2311, al seu pas pel Pla de Santa Maria, a l'Alt Camp. La jove havia treballat havia treballat als albergs de Vic i Lleida.

Segons el Servei Català de Trànsit, l'avís de l'accident s'ha rebut a les 13.15 h. Per causes que es desconeixen, els dos vehicles han topat de cara quan passaven pel punt quilomètric 1,3 de la TP-2311. La conductora de l'altre cotxe ha resultat ferida de gravetat i ha estat traslladada a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Amb aquesta víctima, són 130 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han efectuat tasques d'excarceració, i tres ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, la carretera ha estat totalment tallada fins a les 14.45 h, quan s'ha pogut habilitar un carril i s'ha circulat a través de pas alternatiu. A les 15.50 h la circulació ha quedat normalitzada.