Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones per, presumptament, haver robat en almenys un camió estacionat a l'àrea de servei de la C-25 a Sant Pere Sallavinera. Els detinguts són cinc homes d'entre 19 i 38 anys veïns de Badalona i de Santa Coloma de Gramenet. La policia els acusa d'un furt i un delicte de robatori i ús de vehicle, encara que la investigació continua oberta i no es descarta relacionar-los amb més robatoris. El setembre, els Mossos va detectar un increment de furts i robatoris a camions a les àrees de servei de l'eix Transversal. Arran de les diferents indagacions es va comprovar que els fets sempre es produïen entre les 11 de la nit i 2/4 d'1. Els lladres s'amagaven en una zona boscosa i quan observaven que el camioner marxava o s'adormia, en sostreien la càrrega. Durant la investigació, els agents també van esbrinar que els lladres usaven vehicles robats per fer els robatoris.

Finalment, el 17 d'octubre, un dispositiu va culminar amb les detencions. En el moment de l'arrest, els detinguts anaven amb tres vehicles, un d'ells robat, i acabaven de cometre un furt a l'àrea de Sant Pere Sallavinera. Als vehicles dels lladres es van localitzar sis caixes de roba i 40 pneumàtics, valorats en 4.311 euros.

Els detinguts van passar a disposició judicial el 18 d'octubre i el jutjat en funcions de guàrdia de Manresa va decretar la seva llibertat amb una ordre d'allunyament de 100 metres de les àrees de servei de la C-25.