La Policia Nacional ha detingut a una noia de 14 anys per apunyalar greument a una altra menor, de 13, a Madrid i les primeres hipòtesis apunten al fet que el motiu podria haver estat la gelosia, sense descartar cap altra hipòtesi, han informat a Efe fonts policials.

El succés va ocórrer aquest dissabte a les 21.00 hores en una plaça del districte de Llatina, on la detinguda presumptament va apunyalar a l'altra menor en diverses ocasions i en diferents parts del cos.

La víctima presentava dues punyalades en el hemitórax dret, que en principi no semblaven penetrants, una en el coll i una altra en l'entrecella de caràcter menor, segons han assenyalat a Efe fonts del servei d'emergències, que la va atendre.

La menor, amb pronòstic reservat, va ser traslladada a l'Hospital Dotze d'Octubre per a ser sotmesa a una valoració més exhaustiva.

Després de l'apunyalament, la presumpta agressora va fugir del lloc dels fets i es va refugiar en un domicili pròxim, segons van relatar diversos testimonis als agents de policia, que en acudir al mateix van trobar a la jove i el ganivet que suposadament havia utilitzat.

Pel que sembla, tant la detinguda com l'agressora es coneixen i ambdues són espanyoles de pares d'origen dominicà, segons les fonts policials.