Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Manresa han fet tres detencions aquesta passada matinada de presumptes lladres per la seva relació amb els robatoris que les nits de les últimes setmanes s'estan produint a comerços de la ciutat. D'aquests tres detinguts,dos ho han estat en més d'una ocasió en aquestes últimes setmanes.

Dues de les detencions les ha realitzat la policia local. Es tracta Un veí de Manresa i un altre de Sant Cugat, de 18 i 16 anys, han estat detinguts per dos robatoris, un dels quals en grua de temptativa, a dos establiments de Manresa. El menor ja ha estat detingut en més d'una ocasió arran dels robatoris que les últimes setmanes s'estan produint a Manresa.

Una patrulla de la Policia Local que circulava per la carretera de Vic va ser alertada per una persona que havia vist dos joves que intentaven obrir les portes de diferents establiments de la zona. El agents van alertar la resta de patrulles i es va iniciar la recerca.

Poc després, una altra patrulla va rebre l'avís d'una altra persona, que havia sentit un fort soroll al carrer Guimerà i a continuació va disparar-se una alarma. Tot seguit va veure dos joves que corrien en direcció cap a la carretera de Vic.

Una patrulla de les que feien recerca va detectar un establiment a la carretera de Vic, prop de la Muralla, amb la persiana metàl·lica mig apujada i en acostar-s'hi, dos joves, que coincidien amb les descripcions facilitades anteriorment pels dos testimonis, que van sortir corrents de l'interior de l'establiment i fugint per la plaça Porxada, seguits de prop pels agents que els havien vist, els quals van avisar la resta de patrulles que van poder detenir-los quan arribaven al carrer Guimerà. A un dels detinguts se li van ocupar dos rellotges, dels que s'investiga la procedència, i un ganivet de grans dimensions.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra van detenir un jove de 18 anys, de nacionalitat marroquina, quan estava forçant la porta d'un comerç de la carretera de Vic. Un veí va avisar els Mossos que van acabar detenint el jove a les portes del mateix establiment per un presumpte delicte de robatori en grau de temptativa. En aquest cas, l'arrestat, ja havia estat detingut en dues ocasions en aquestes últimes setmanes arran dels robatoris a comerços de Manresa.