La Policia Local de Manresa van detenir dissabte al matí un manresà de 45 anys, amb nombrosos antecedents penals, a qui se l'imputa un delicte de robatori amb força. Acabava de robar una caixa enregistradora d'una botiga i cinc dies abans ja havia estat arrestat per endur-se una altra caixa enregistradora d'un pàrquing.

Els fets van ocórrer a quarts de set del matí, quan diverses trucades van alertar la sala del 092 que un individu acabava de trencar el vidre d'una botiga del carrer del Cos, havia entrat a l'interior i havia sortit amb la caixa registradora a les mans. Alguns dels testimonis van poder, fins i tot, gravar l'individu en la seva fugida, la qual cosa va permetre tenir una descripció molt acurada del seu aspecte, i de l'itinerari que havia seguit en la fugida, durant la qual la Sala del 092 va rebre noves comunicacions informant de per on passava l'individu.

Una patrulla va trobar, en l'itinerari que havia seguit, la caixa registradora amb restes de sang. Una altra patrulla va trobar la caçadora que duia l'individu a un centenar de metres d'aquesta. I una tercera patrulla va localitzar l'individu amb sang a les mans i amb els diners que, presumptament, faltaven a la caixa, motiu pel qual va ser detingut.

En identificar-lo va resultar ser el mateix home que el passat dia 27 havia estat detingut per una patrulla de la policia local per, presumptament, haver sostret la caixa registradora del pàrquing de l'hospital de Sant Joan de Déu.