Dos ciclistes han resultat ferits greus en dos accidents aquest matí de diumenge a Pujalt i a Castellví de Rosanes. Els dos afectats presenten greus traumatismes i han sigut evacuats en un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins al Parc Taulí, en un dels casos, i fins a l'Hospital de Bellvitge, en l'altre.

En el cas de l'accident registrat a l'Anoia, els Bombers han rebut l'avís a 2/4 d'1 del migdia i un helicòpter del SEM s'ha desplaçat fins a la carretera N-141a, en el punt quilomètric 18. L'afectat és un home de 63 anys que, per motius que encara es desconeixen, ha caigut de la bicicleta i ha picat contra una roca. El ciclista, amb contusions al cap i a l'espatlla, ha sigut evacuat en helicòpter fins al Parc Taulí de Sabadell.

Respecte l'accident que s'ha produït al Baix Llobregat, els equips d'emergència han rebut l'avís a 1/4 de 12 del migdia, quan un ciclista ha caigut al Camí de Sant Jaume, en el seu pas per Castellví de Rosanes, i s'ha realitzat greus traumatismes. L'helicòpter ha aterrat a la masia de Can Sunyol i, posteriorment, l'afectat ha sigut traslladat fins a l'Hospital Bellvitge de Barcelona.