Segueix-nos a les xarxes socials:

Jutgen l'acusada de matar la seva parella al carrer del Cós, a Manresa

La processada s'enfronta a 21 anys de presó per la mort de Carles Malet

Jutgen l'acusada de matar la seva parella al carrer del Cós, a ManresaARXIU/QUERALT CASALS

L'Audiència de Barcelona jutjarà divendres de la setmana que ve, A. R. R., acusada de matar al qui era la seva parella sentimental a Manresa, Carles Malet. La mort de l'home es va produir la matinada del 3 de juny del 2018 en un habitatge del carrer del Cós de Manresa.

La dona s'enfronta a una petició de presó de 21 anys i 10 anys més de llibertat vigilada per part de la fiscalia, que l'acusa d'un delicte d'assassinat amb alevosia amb l'agreujant de parentesc.

Segons consta en l'escrit d'acusació de la fiscalia, l'acusada, amb un ganivet de grans dimensions, va clavar quatre ganivetades a la víctima, a la cara, al coll i al tòrax, una de les quals va resultar mortal. En el moment de l'agressió la víctima es trobava sota els efectes de l'alcohol i tenia rastres de benzoilecgonina a la sang (cocaïna).

La fiscalia considera que aquesta situació, juntament amb el fet de trobar-se a casa seva, i en una situació de relativa tranquil·litat no pogués reaccionar davant de l'atac «inesperat» i que tampoc es pogués defensar de l'agressió. Amb anterioritat al presumpte assassinat, la relació ja estava marcada per diversos alt-i-baixos, discussions i baralles incloent agressions físiques de l'acusada cap a l'home.

La dona va ser detinguda després dels fets, després que una altra dona es presentés a la comissaria de la Policia Local de Sant Fruitós per explicar que l'acusada li havia explicat els fets i li havia enviat imatges del cadàver a través de WhatsApp. El jutge en va ordenar el seu ingrés a presó, situació en la qual es troba actualment.

Prem per veure més contingut per a tu