Segueix-nos a les xarxes socials:

Dos detinguts per cultivar marihuana en una nau en desús d'Igualada

Es tracta de dos homes de 35 anys, nacionalitat vietnamita i sense domicili conegut

Dos detinguts per cultivar marihuana en una nau en desús d'IgualadaMossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Igualada, amb col·laboració de la Policia Local d'Igualada, van detenir ahir dos homes de 35 anys, de nacionalitat vietnamita i sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

A principis de mes d'octubre operaris del subministrament elèctric van detectar reiterades avaries en un carrer d'Igualada. Finalment, el 2 de novembre van esbrinar que eren causades per la instal·lació d'una escomesa il·legal que provenia d'una empresa en desús.

A més, es va comprovar que hi havia un greu risc d'incendi a causa de l'elevat consum d'energia i per la precària instal·lació de la nau.

En veure la perillositat de la situació, en un operatiu conjunt entre Mossos i Policia Local, ahir es va decidir accedir a l'interior de la nau on van localitzar set estances destinades al cultiu de marihuana. A més, van trobar dos homes que es dedicaven al manteniment de les plantes.

Concretament, es van intervenir 656 plantes de marihuana, 40 quilos de cabdells de marihuana i una complexa instal·lació preparada per cultivar més de 4.400 plantes.

Per tot això, es va detenir els dos responsables de la plantació com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric valorat en 130.000 euros.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. Els detinguts continuen a dependències policials a l'espera de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.

Prem per veure més contingut per a tu