Diversos parquímetres de Manresa estan fora de servei des de finals de la setmana passada com a conseqüència d´actes vandàlics. Segons ha comprovat Regió7, la situació afecta almenys a vuit punts de pagament de la zona blava.

Els expenedors afectats actualment estan coberts amb una tapa metàl·lica. A més a més, en cadascun d´ells hi ha un cartell que informa als usuaris que estan fora de servei perquè han estat objecte d´un «acte vandàlic». En els mateixos cartells també s´explica als usuaris que poden retirar el tiquet de zona de blava en qualsevol altre expenedor de la ciutat, a través d´Internet o mitjançant una aplicació per a dispositius mòbils.

Dels almenys vuit parquímetres afectats i que ahir al migdia encara estaven fora de servei, sis estan situats a la carretera de Vic. Allà, cap dels tres que hi ha en sentit centre de la ciutat funcionava mentre que a la vorera contrària, en funcionava un dels quatre que hi havia.

Al carrer Bon Succés també hi havia un altre parquímetre fora de servei víctima de bretolades i tampoc funcionava un dels que hi ha al carrer Jacint Verdaguer. En canvi, en aquest mateix carrer, també n´hi havia en funcionament, encara que un d´ells, tenia la part de les tecles coberta de pintura blava.