Segueix-nos a les xarxes socials:

S’enfronta a quatre anys de presó per robar un mòbil violentament a Manresa

Un acusat, Y. G., s´enfronta a una petició de quatre anys de presó o l´expulsió de l´estat espanyol per part de la fiscalia com a presumpte autor d´un robatori amb violència a Manresa.

Segons el fiscal, el passat 7 de setembre, l´acusat, que des d´aleshores es troba en presó preventiva, juntament amb altres persones no identificades van robar el mòbil a la víctima aprofitant la por que li generava la superioritat numèrica.

Després, diu el fiscal, l´acusat va exigir diners a la víctima per tornar-li el telèfon que li havien sostre, però aquest s´hi va negar. Tot seguit, l´acusat li va donar un cop amb una navalla - que li va provocar ferides al cap i un esquinç- i li va robar 70 euros i un rellotge. Per aquests fets, el fiscal acusa el processat d´un robatori amb violència i d´un delicte de lesions pels quals demana quatre anys de presó o que la pena sigui substituïda per l´expulsió de l´acusat del país i la prohibició de tornar en un termini de 10 anys, i també reclama una multa de 900 euros.

A més a més, el ministeri públic demana que l´acusat indemnitzi la víctima amb 210 euros per les lesions causades i amb 135 pel telèfon mòbil que no va ser recuperat. En canvi, la víctima si que va poder recuperar els 70 euros i el rellotge, objectes pels quals no reclama.

Prem per veure més contingut per a tu