Segueix-nos a les xarxes socials:

Designen els membres que formaran part de les juntes electorals de zona del 14-F

A les comarques centrals hi ha un total de cinc zones diferents, amb tres jutges cadascuna d'elles

El TSJC designat ja els diferents integrants de les juntes electorals de zona de les eleccions al Parlament del 14 de febrer, incloses les de la Catalunya Central.

A Manresa, estarà formada per la magistrada del jutjat de violència 1, Paula Ramón i els titulars dels jutjats de primera instància i instrucció 3 i 7, que són José María Gómez Udias i Sílvia Mañas. A Berga, hi seran les dues jutgesses de primera instància i instrucció 1 i 2, Laia Aubareda i Gemma Fabra i la jutgessa de pau de Gironella Ana Pons. La d'Igualada estarà formada pels jutges dels jutjats de primera instància i instrucció 1, 2 i 3, Julio Manuel Ruíz, Carlos Brufal i Pedro Manuel Izquierdo, respectivament. A Puigcerdà, hi haurà María Luisa Nistal del jutjat de primera instància i instrucció de Puigcerdà, el jutge de pau de Llívia, Josep Maria Gil, i el jutge de primera instància de Ripoll.

A la de la Seu d'Urgell hi seran els jutges dels jutjats d'instrucció i primera instància 1 i 2, Andrea Natividad i Daniel González i la jutgessa de primera instància i instrucció de Solsona, Alicia Córdoba, ja que aquest partit judicial no té zona electoral pròpia. El mateix passa a Martorell, on el jutge del jutjat de primera instància 5, Víctor Espigares, forma part de la junta de Sant Feliu de Llobregat.

Prem per veure més contingut per a tu