El jutjat d'instrucció 5 de Manresa ha suspès la roda de reconeixement prevista per demà per la presumpta agressió racista a un jove a Sant Feliu Sasserra. La decisió s'ha pres arran d'un recurs que ha presentat la defensa dels investigats, sis agents dels Mossos d'Esquadra, contra la resolució que determinava que la roda de reconeixement s'havia de fer a cara descoberta.

La defensa dels sis agents investigats havia demanat que en la roda de reconeixement anessin amb la cara coberta perquè en Wubi, el jove agredit, va afirmar que els seus agressors eren agents antiavalots que anaven amb un tapaboques i sense casc, i que no van ser els agents de seguretat, també presents en l'operatiu.

El magistrat, però, segons va comunicar ahir matí el TSJC, va determinar que els agents policials anirien amb la cara descoberta ja que el denunciant va comunicar que en algun moment de la seva actuació en el dia dels fets, els agents es van treure la peça de roba que els tapava la cara i els va poder veure. Ara, però, amb el recurs de les defenses, la roda de reconeixement ha quedat suspesa.