Un veí de Manresa de 42 anys, Òscar Nadeu, va morir aquest passat diumenge a la Costa Brava quan practicava esnòrquel, segons han explicat fonts familiars. Els fets van tenir lloc passada la una del migdia quan el finat i la seva família es trobaven molt a prop de la cala del Cap de Planes, davant de les Illes Formigues, on s’havien dirigit amb una barca i havien baixat per practicar esnòrquel.

A dins l’aigua, la víctima sempre va estar a molt poca distància dels seus familiars que quan es van adonar que no es movia el van treure de l’aigua i el van portar fins a la cala. Allà, hi havia dos metges i dues infermeres que li van practicar les primeres maniobres de reanimació abans que arribessin els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que van seguir amb les maniobres que finalment van resultar infructuoses.

En aquests moments la família està pendent del resultat de l’autòpsia per saber quines van ser les causes exactes de la mort.  

Aquest mateix diumenge una altra persona també perdre la vida quan es banyava, es aquest cas a la platja del Pont del Petroli de Badalona.