Segueix-nos a les xarxes socials:

Ferit greu un ciclista solsoní en ser atropellat per un conductor que es va donar a la fuga a Albatàrrec, al Segrià

El conductor del vehicle, localitzat amagat sota unes branques prop del seu domicili, va donar positiu a la prova d'alcoholèmia i conduïa amb el permís suspès

Un ciclista de 28 anys i veí de Solsona, ha resultat ferit de gravetat després de ser atropellat pel conductor fugitiu d'un vehicle al terme d'Albatàrrec (Segrià). Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada un veí de Lleida, de 35 anys i nacionalitat romanesa, com a presumpte responsable de l'atropellament del solsoní, que va ser traslladat en estat molt greu a l'Hospital Arnau de Vilanova.

Els fets van tenir lloc cap a les 19.30 hores al quilòmetre 4,6 de la C-230a, al terme d'Albatàrrec (Segrià) i a poca distància del barri de la Bordeta de Lleida quan un cotxe va envestir un ciclista i va fugir. Els Mossos van poder identificar el vehicle que va causar l'accident i, poc després, una patrulla el va localitzar amagat sota unes branques a la partida dels Canals de Lleida, prop del domicili del titular. El vehicle presentava un fort cop al lateral dret.

La policia va anar al domicili del titular del vehicle i van detenir al suposat conductor del vehicle en el moment de l'accident com a presumpte autor d'un delicte de lesions per imprudència greu, conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques, omissió del deure de socors i abandonament del lloc de l'accident.

Van actuar al lloc dels fets efectius dels Mossos d'Esquadra, dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El detingut passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Prem per veure més contingut per a tu